Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjortispoesi.

plockar svampen klättrar i bäcken till gryningen skriker att jag älskar livet
skrattar tomt stirrar mig blind på något men vet inte var jag är
på rätt väg men vilse, bland kottar och barr, fryser blöder undrar
jag önskar att ni fattade
eld på mig tände lågan lät det vara försiktigt
genomborrade lårbenet stack fickkniven genom armarna
slickade på såren koagulering är mesigt, blodiga sparvar
jag svär, men har inget att svära på över
sparar inte vill inte resa bort till söder öster till värme till annat
pantar inte burkar i ett annat land rymmer inte stannar
saknar ingenting men saknar någonting saknade av ingenting
vill mycket men kan ingenting, slutar lumpet olägligt
men ni får gärna titta på, förblöder, försiktigt
viska det i mitt öra




Fri vers av Michael
Läst 662 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael
Michael