Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermod

Det snöar fortfarande utanför mitt fönster.
Kylan har belägrat vår stad.
Dödat alla blommor, träd och blad.

Men det frusna är inte ett med mig.
Kylan når inte hit in.
Döden är ännu inte min.

För i mitt hus finns den röda färgen än.
Mitt hjärta och mitt blod.
Jag är berusad av vintermod.

Och här finns plats för dig, min vän.
Låt oss leva som aldrig förut.
Vår kärlek gör att livet aldrig tar slut.




Fri vers av Daybreaker
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-03-18 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker