Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trodde inte det skulle kännas så mycket.....


Långt borta men ändå så nära


I mitt hjärta

långt bort

men ändå

så nära



Hör din röst

dina toner

starka, sköra



I mitt hjärta

långt bort

men ändå

så nära



kvar blir tomhet

kvar finns ömhet

kvar är doften av din hud



I mitt hjärta

långt bort

men ändå

så nära



tom blir tystnad

tom finns inom

tom är platsen här intill



I mitt hjärta

långt bort

men ändå

så nära



Tanke blir spegel

Tanke finns sparad

Tanke är grumlig och otänkbar



I mitt hjärta

långt bort

men ändå

så nära



Hård blir känslan

Hård finns tanken

Hård i hjärtat som finns kvar




Fri vers av Almastina
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-13 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina