Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycka om och tycka om tillbaka


Poängräkning

Jag jämför hela tiden
Vem vinner?
Det är alltid du

Av 13 möjliga poäng
går tretton till dig
och noll till de andra

13 - 0

Alltid

Men från dig...
Av dig får jag
visst inte lika höga poäng
kanske 0 - 13 ibland t.o.m.
eller värre ändå

Alltid

Det blir nog

Aldrig

vi två.




Övriga genrer av Dionysius
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-06-13 20:49



Bookmark and Share


    Noyle
Det var ett bra och annorlunda sätt på att beskriva olycklig kärlek. Gillar starkt!
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius