Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ditt hjärta finns fyra kamrar...eller rättare sagt kammare och förmak, but so what...


4 rum

Ditt hjärta har fyra kamrar

Ett rum för de du älskar,

det andra för dina vänner

och ett tredje
för allt annat vackert
här i världen.

Men så finns där också
den mörka lilla skrubben
där du gömmer
allting svart och dystert.

Bäst är om dörren dit
alltid svänger inåt
och är låst med dubbla lås
så inget slipper ut igen

för övrigt är det också bra
om du lämnar dörrar öppna
till de tre första kamrarna
för alla de tillsammans

är ju det som ger dej liv
och värden att leva för.




Fri vers av Dionysius
Läst 537 gånger
Publicerad 2010-09-10 16:48



Bookmark and Share


  stenhur VIP
öppna dörrar till kärlek, vänskap och skönhet, lockande rader som väcker livsaptit!
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius