Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt i vinterkölden...


...en liten varm fantasi

I min fantasi det sommar är
ingen vinter kall och tvär

och i den ljumma sommarvinden
dansar du som rådjurshinden

Håret flyger och du ler
och jag tittar och jag ser

en sommarflicka
mitt i kalla vintern




Fri vers av Dionysius
Läst 636 gånger
Publicerad 2009-12-17 17:52



Bookmark and Share


  linlugg
Hej! Kul vändning, vackert skrivet
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius