Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam längs med vägen

Att envisas med att gå längs med vägen



helt allena



när det finns vänner
som kan följa med en bit

det är mitt val
det är min plåga

ett svar har jag som är en fråga
som inte är nå't svar

det bara blev så
varför, när och hur

vet inte jag
vet ingen

jag går min egen väg

går min väg

det bara blir så...




Fri vers av Dionysius
Läst 665 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-14 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius