Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puckelryggen

Ett barn ser med öppna ögon..
blicken säger mer än tusen ord
om kärleken inte får leva gör vi oss skyldiga till \"indirekt mord\"
vem kan bära bördan för en sargad mänsklighet
bara den som älskar, trots vår trångsynthet
det går en samlare ibland oss, med stora skor och puckelrygg
han i kärlek ser det trasiga, hans famn den är så trygg
han är förklädd i mänsklig gestalt, för att vi ska våga tro
på löftet som en gång gavs.. över djupet finns en bro..
den syns ej förrän första steget tas min vän..då läkedomen flödar in
och man kommer hem..




Fri vers av palle
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-06-13 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle