Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkubations tid i 1 & ½ år nu.

Jag faller alltid tillbaka,
du är mitt virus och du ligger och trycker, föralltid

Och jag gick in för att köpa det dyraste suddigummi dem hade
bara för att kunna sudda ut dig.

Nu har jag suddat i 1 & ½ år.

Jag förstår inte,

det gick ju på pappret?


Dina ord var som konstant migrän.
Och baby säg aldrig igen att vi hittar tillbaka.

För jag orkar inte leta mer

\" Typ, jag älskar verkligen dig. bara glöm att jag har sagt de, har svikit dig så många gånger nu. Förlåt. \"
Jag välkomnar dina meningslösa ord och klyschor.
Men jag vet att du aldrig faller som jag.

För du har aldrig haft något att falla för





Fri vers av tanja georgsson
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-06-13 21:23



Bookmark and Share


  ännow
bravo!

jag känner så igen mig och det är precis så där det är!
bra!
2007-06-19

  ungefär
fan va bra denna var!
/cec
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson