Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIRKA DIN JÄVEEEEL

Litet hopp uppåt

hopp åt sidan snett neråt

neråt hopp uppåt vänster

framåt hopp bakåt höger

framåt hopp fram vänster

hopp för hoppet

hoppet hopp

hopandes snett i sinnet

sinnets sett hopp lite högre

JUMP

TO

THE

SKY




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 21:50



Bookmark and Share


  Carlita
hehe blev helsnurrig av din text men den var underbart befriande!

läckert :)
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter