Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rage

Jag smög i hörnen för att inte bli sedd.
Jag tassade runt så ingen kunde höra mig.

Jag sprang genom min ungdom
hoppades du skulle vara där
trodde du skulle komma tilll slut

Var var du när jag behövde dig
I screaming out my rage

du dödar
du dödar mig långsamt
I would be my victim of my self

Du gav upp
Du bara gick din väg

Var var du när jag behövde dig
I screaming out my rage

Du gav mig ingen chans
Du bara gav upp

Nu kan jag inte tro längre
Nu finns där inget hopp

Var var du när jag behövde dig
I screaming out my rage

 




Fri vers av Blodros
Läst 420 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-13 22:37



Bookmark and Share


  Moa Martinsson
Mycket bra och effektfullt med den engelska upprepningen...kanonsnyggt!
2007-07-26

  aol
mycket djup och känsla
2007-07-14

  Mangal VIP
Känns som om hjärtat blev kvar i ett minne... Argt, lite bittert och, faktiskt, utan hopp. Gripande. Min tolkning.
2007-06-28

  Lilla My* VIP
*Applåderar**Ja frustrerande känns orden och dikten...verkligen..Varför?.. står det skrivet i sinnet efter läsning.....
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros