Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rytm

första dagen på sommarlovet,
jag har redan vänt på dygnet
och börjat leva som en hamster




Fri vers av Emilie
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 22:45



Bookmark and Share


    eva m h
Dags att vända tillbaka?!
2007-08-20

  Mandalay
Haha.. jo, jag känner igen det där. Härlig känsla tycker jag.
Som en hamster.. jo visst. :)
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Emilie
Emilie