Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

and nothing else really matters

När jag dricker te, så dricker jag te




Fri vers av Emilie
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 23:25



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Japp att vara i stunden - en konst i sig:) *applåd*
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Emilie
Emilie