Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm luktar smultron och lite fläder

Vi kanske inte riktigt har fötterna på jorden,
men vi har stjärnor i ögonen, kyssar och leenden på läppar och kinder,
vackra ord på tungan,
hjärnor som ser bortanför,
lungor som klarar av luftombyten,
händer som skapar, smeker, håller andra händer,
tankar som leker och öron som lyssnar efter
fågelkvitter i bruset och
det vi ser finns ju någonstans för vi kan ju faktiskt se det
och jag kan inte sluta skratta när vi leder varandra nerför vägen,
med våra fötter fyra centimeter ovanför asfalten och
himlen i våra ögon.




Fri vers av Emilie
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-30 02:09



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Vackert!

En härlig beskrivning av vad som verkar vara en härlig stund..
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Emilie
Emilie