Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland undrar jag om det är tyngden av mitt hjärta,
mitt huvud,
tankarna,
min själ, om ni så vill,
som gör att hela världen kan röra sig så mycket snabbare än mig,

som gör att en hel dag kan gå
medan jag endast kan se på;
utan en chans att hinna ikapp den.




Fri vers av Emilie
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-11 00:23



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Väldigt bra.. Gillar känslan och man känner igen sig.. vissa dagar bara är sådana, man hinner liksom aldrig ikapp riktigt.

Bra!
2009-06-11

  Yrre VIP
Denna var väldigt bra, Applåder!
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Emilie
Emilie