Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oron

Min kropp, tröttheten belägrar dig.
Energin du kände, den nya förälskelsen,
är inte längre hos dig. Och ditt hjärta
slår tunga slag, som farfarsklockan
i farstun. Sakta, sakta, men tungt, tungt.

Om jag fick leva om igen,
skulle jag lära mig från början,
att oro aldrig får misstas för livsglädje.




Fri vers av Daybreaker
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-03-18 23:28



Bookmark and Share


  Anna H
Du har en poäng här! Måste fundera vidare på detta. Tackar! :)
2005-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker