Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se dagen för vad den är

idag är början

till något nytt

början på ett helt annat liv

visst framtid är inte säkrad

men saker händer och de

ger bilder till en framtid

som innan

varit bara dröm.

 

Det är nu det händer

att ta tillfällena

och göra de

till något bra

när frågan ställs

måste man ändå

kunna

ta dagen

för vad den är

oviss men ändå säker.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 18:24



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Mkt vackert och träffsäkert
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson