Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet bland serifigurer o the real life hahaha eller kanske inte vem vet ja o en till haha så läs o ha kul


Skiftnycklar dom i bulet åt helveteeeeeeeeeeeeeeeeeee

 

 

Dom vill så mycket med ett liv

Men vad händer med stjärnor i dina ögon

Diabetes kanske lyser socker i näsan på folk som inte vet

En lång väg som kantas av trådar, taggar på vägen i vägen

Fantomen på ryggen klättrande över allt

Banor runda raka krökta  lysta

Efterlyst så in i helvete bättre det en rikslyst

Ganska kul ändå ökänd som få

Hoppas Batman kommer o spöar röven av dom

Skiftnycklar dom i bulet åt  helveteeeeeeeeeee

Mmmm ande i soffan flinande till Limp bizkit

Mattdansare två st på liten matta galnare än Mad

Kikarsikte i fönstret helst innan så man vet om det är lönt att gå ut

Badkars rökande flummare i fall att brandlarmet går

Vatten stan är full av vatten livet trampar på

Stjärnor ögonen ser i dina ögon lysande av nattens neon ljus

Container disko med student mössan på kant flaggan i topp

Bokhyllan i skallen vriden som en turban

Andra hyllan bästa kudden att dregla på en stilla söndags natt

Ska vi sexa eller duger det med buskis

Månlandare på stranden man ser knappt

Solcycklar på, dunk med ,filt skit i det , sov a la naturell

Nu går jag lägger stjärnorna vackert på dina ögonlock

Sista vilan har kommit livet levt

Rosor andas dimman till oss

Steget ut gonatt skrik i din hatt

Ventilera Afrodites kärlek

Venus själ sveper in dej i ett skimmer av silver

 

Salt, guld så sälj aldrig din gannes hatt

Men få gärna fnatt




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-14 18:58



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Vänta får jag citera galenskapen själv:
SÅ BÄNGALOOO TEXT!!!
Hehe underbart, in i min lådda stoppar jag ner den här,
gah underbart!! Woohoo!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter