Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inte så nöjd med den Kommentera gärna


Skuten!

Kärlek är vell som en mördare,pistol och offer.

Mördaren laddar pistolen.

Kärleken börjar ta slut

Mördaren skuter

De bilr slut

skottet träffar offret

hjärtat brister




Fri vers av 1993
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-06-14 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1993