Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Tider har åter passerat och vi har än en gång
skiljts från varandra..
Det sliter inombords i känsliga hjärtan
och i tankarna hörs ömhetens varma efterklang..
en föväntan rotar sig åter fast i själens sköra trådlabyrint..
\" snart möter jag henne igen\"...




Fri vers av palle
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-06-15 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle