Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra natt

Sänk dig över mig
Och dämpa det mörker
Som härjar fritt inom

Vackra natt
Låt mig vila i din famn
Tills tårarna är slut
Och sorgen går att bära

Vackra natt
Låt mig drömma
Om det liv jag förlorat
I en evighet av ögonblick




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP