Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan, räknas inte..

Av tusen ansiktsuttryck är det nu mina tårar jag valt att ge dig
Av tusen blickar väljer jag att blunda
Av tusen röstlägen väljer jag att viska
Av tusen ord väljer jag dessa

Då dina läppar första gången mötte mina har jag inte kunnat släppa dig, trots all smärta du sen kastat in i mig..




Fri vers av Jasmine
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-03-19 18:04



Bookmark and Share


  Bellabella
Fin..sorgsen.. vem handlar den om?
2005-04-04

    Malin Johansson
mycket bra dikt, stark men ledsam...
2005-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine