Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett formexperiment. Skriven efter läsning av en bok om zen-buddhism och \\\\


KAOS




KAOS

Kaos kallar människan det skenbara virrvarret. Där döljs livets gåta, inuti ett i tillvaron utlagt mönster.

Mönster lades våra liv i. Ett av dem, det goda livets, döljs av faror - blott skenbara. Det är de som skapar kaos.


...


Kaos kallar människan det
skenbara virrvarret. Där döljs
livets gåta, inuti ett
i tillvaron utlagt mönster.
Mönster lades våra liv i.
Ett av dem, det goda livets,
döljs av faror - blott skenbara.
Det är de som skapar kaos.


...


KAOS kallar människan DET
SKENBARA virrvarret. Där DÖLJS
LIVETS gåta, inuti ETT
I tillvaron utlagt MÖNSTER.
MÖNSTER lades våra liv I.
ETT av dem, det goda LIVETS,
DÖLJS av faror - blott SKENBARA.
DET är de som skapar KAOS.


© Anders Bek, 31/7 2002




Fri vers av Anders Bek
Läst 400 gånger
Publicerad 2004-02-13 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek