Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paniken får dej sej ..................

 

 

Vigheten i dej

är grymheten

levandes

paniken får dej sej rött

ett kort hade då vatt bra

triangeldrama i skokartongs format

SURFS UP




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-06-16 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter