Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sissta gången..

Jag har givit mitt vansinne en stor chans att förändra mig...

Jag har fallit för sissta gången!..




Fri vers av heavymetalunge
Läst 524 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-16 15:03



Bookmark and Share


  Ezo
Då är vi lite som varandra, min senaste dikt handlar också om ett fall. Så du är också nyfödd nu?:) må gudarna bevara dig i topparna :D

kram
2007-06-22

  *Camilla*
Du har fallit för sista gången
för nu ska du börja klättra. okej?
ska vi klättra tillsammans, vännen?
ska vi nå toppen
och aldrig ramla igen?
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge