Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om vi inte fans

Till avbild av gud är vi skapta, du och jag
Två motpoler i ständig kamp
Avskärmade från verklighet och värld…
Jag önskar jag kunde vara nära
Att du kunde vara glad söndag
Med tidning under armen och frukost på sängen
Hemma i god tid
Betald semester och grekisk sallad…
Inför dig har jag prestationsångest
Du är så mycket
Du är förförisk
Jag är främmande…
När vi möts för kyssar och smek
Låter du mig läsa mellan raderna
Sen förför du mig i evighet
Lägger omsorgsfullt gift i vinet
För att sedan smita ut bakvägen
Utan tidning och utan aptit




Dagbok av Jesper Kling
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-16 15:09



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket stark i bild och röst.
2009-02-02

  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg:-
2008-11-29

    deb8
Det här är jävligt bra och starkt med en underton av något klaustrofobiskt och kärlekens mindervärdeskomplex. Det är vackert med schysst flöde
Slutet är giftigt och supersnyggt!
2008-04-19
  Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan