Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldvakt Nr 1


Lägereldens slocknande glöd är vår metafor
Askans flagor som flyr vilt genom natten
Seglar om alltid bort in i det mörka

Vid lägerelden pratar man minnen
Som om det skulle betyda något
Men man tar den tid man tar

Krigsmålningar speglar vårat inre
Vårt språk vår sång
Slutar alltid i tystnad




Fri vers av Jesper Kling
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan