Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invånare Nr 3




Du ligger vaken med solen
Denna morgon då fåglar hörs genom fönstret
Fåglarna som sjöng natten igenom

Trots vintern skrämmer inte kylan dig
Temperaturer kan man alltid skydda sig mot

Du känner dig fri inte ensam längre
Och den tomma sängen
Är ingen plattform för din obeslutsamhet




Fri vers av Jesper Kling
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan