Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hus och hem Nr 2



Köksknivarna är slöa
Fuktskadan vägrar visa pardon
I mörkret letar vi efter orden

Att de handtryckta Cole & Son tapeterna
Blekts av tiden
Är ännu ett ämne ej berört




Fri vers av Jesper Kling
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-07 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan