Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigszon Nr 14



De som inte talar
Talar aldrig mer
Spillda tårar över mildjup sjö

På botten slagg och sörja
Helvetet är under oss

I träden sjunger skogen
Vid strandens kant
Exempel på vår beslutsamhet




Fri vers av Jesper Kling
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-01 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan