Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hus och hem



Självklart tror vi på visionen
Om hur balsalen egentligen ser ut
Med sitt ballonghav och paljettakkronor
Djurparken djupt in i garderoben
Trädgårdslabyrinten utanför fönstret

Men i boken för kommunikation
Står det skrivet om oss
Att slottet vi byggde
Inte ligger vid en svanfylld sjö
Med diamanters glimmande reflektion




Fri vers av Jesper Kling
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-07 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan