Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rädslan för främlingen som lika gärna fast du inte tror det kan vara en vän


innelåst

lås alla dörrar med 7 lås bygg runt era hus
höga trygghetsstaket, vem gömmr du dig för
din rädsla är ju ändå på andra sidan,

det kallas frivillig internering,
mot bätre vetande.




Fri vers av aol
Läst 476 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-16 17:09



Bookmark and Share


  tjort
Väldigt bra!
Tyckte om den skarpt! :)
2007-09-05

    Bodil Sandberg
Om att låsa andra ute och samtidigt låsa sig själv inne - klokpoesi du diktar!!!
2007-07-16

  figurett
Kanske, är det en själv, man stänger, ute eller inne, vännen...
2007-07-07

  Nina V A
Ja, vi låser oss själva iväg utom dyrkan, vem är vem att bära vår rädsla, vem bär våra nycklar - vår trygghet, här för du fram en väldigt talande och tänkvärd tanke, bra!
2007-06-30

  Night Soul Woman
Träffsäker! *applåd*
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol