Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här hittade jag på min hårddisk (i samband med en krasch). över 10 år gammal. kommer inte ens ihåg att jag har skrivit den. vet inte exakt vad jag menade med allt, men lusten att dikta blev återuppväckt och tog mig hela vägen till poeter.se :)


när verkligheten går förlorad

när verkligheten går förlorad
kommer vi att se
inse
att inget någonsin
kommer att bli som vanligt igen

alla kommer alltid att lukta annorlunda
alla masker kommer att vittra sönder
och många
som man trodde levande därunder
förtorkas och smulas sönder
och döden
eller Döden
kommer att synas helt annorlunda
helt förklarad
och så ond

och vi kommer förstå
att det fanns så mycket ljus
att vi valde hela tiden
fel
nästan jämt




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 1072 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-18 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson