Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många gånger känns det som mitt liv står helt still o jag bara trampar o trampar på samma ställe.Missnöjd o ledsen över hur det har blivit.... Men någon gång så tröttnar man o tar ett kraft tag......


Ledsen i hjärtat...

Det finns så många tårar som aldrig kommer ut.

Det samlas till sorgesjöar när jag tänker på förut.

På livet innan ensam

och det som då var jag.

Kommer lyckan någonsin åter?

Blir jag åter glad en dag?

För alla pågår livet.

Men mitt har stannat till.

Tar aldrig mer något för givet.

Vet knappt inte vad jag vill.

Men vill åter skratta med hjärtat mitt.

Vill känna att barnen mår bra.

Måste laga det jag så länge såg som ditt.

Måste åter sen våga visa mitt jag.

För jag vill inte finnas ensam här.

Våra barn förtjänar nått mer.

En lycklig mamma till dom just här.

Vill inte vara ledsen mer.....


07-06-14




Fri vers av Puzzel_25
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 22:24



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den kommer du kommer att känna lycka
jag vet
har själv vart i den sitsen
ge inte upp
varm kram vännen
2007-06-16

    Maria Malm
Känslan som Du förmedlar känns igen. Även om livet känns som det har stannat till, så pågår det likafullt. Känslan förändras, även om man inte tror det. Hoppas att det gör så för Dig också.
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25