Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sämre en spader två kan man ej bli

 

 

Gudar o gudinnor i all ära

var dom finns vet ja ej

har ingen adress till dom

vet inte ens var deras brevlåda bor

men säkert är att finnes dom gör

nånstans även när folk tappat tron

o vill kasta sej under bron

ja vet av personliga själ dom hjälper den som sej illa gör

folk som djur

tanke som konsekvens

sanning eller lögn

känsla o hjärta

dom finns här biter dej i nagelbandet

sparkar dej i solar plektrumet

och i bland inte ofta så sparkar dom en i röven så hårt

att har man inte hjälm så får man lida av hjärnskakning till man kommer

på bättre sylt

sylt eller inte

inne eller ute

livet är världens största lotteri

man vet aldrig vilket nr man får

ja fick 13 och ta mej fan så bra det går

ha ha

kan man inte tro

så till alla som inte ens tänkt att dom tror dom tänkt

så fan sämre en spader två kan man jävlar aldrig bli

o det är ta mej fan saningens talan

av demonerna i mörkret

muta dom jävlarna o vips du har nr sju i hjärter

o livet är skönt

faktum med

kakor är gott

mjölk är ont i magen

kartong i diarre




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-06-17 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter