Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGON OVALA SOM ETT RUTTET ÄGG

 

Vulkanisk aska strör sina pigment

runt ögonen ovala som ett ruttet ägg

ägg luktar fis

FIS ON

o nytt kapitel

trollflöjtar tjuter

sanningen njuter

ovårdat yttre

inre skönhet

dags att plåstra kanel på väggarna

virka en stroke

15.01

va länge sen

spåman födds

magiker läkare på köpet

pest åt helvet

mycket möda stor envishet

lille manen blev stor

gardinerna rullar upp

ner

hit

lite

men mest dit

baby baby

vilse i främande land

vandrande på täckets kant

balans på knivets ägg

förevigt eldens låga brinner

askan av förflutet tidelag

dags rulla ut röda mattan

beträda spy o våndas

kasta ettiket

hoppa med vett

döda tårar

hjärtan i en box

skjuter i sej botox

lägger sej i lådan stänger locket

dörren öppnas i gen

 

MEN INGEN SER




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter