Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tavla jag önskar jag kunde måla...
(mannen på bilden är jag. och kanske du.)



bördor

jag ser en man
som bär på bördor
i famnen och på ryggen
så gott han kan

obarmhärtigt tunga
omöjliga att balansera
det är knappt han orkar
det är knappt det går

vad han inte ser
är att han är buren
och hur liten han är
mot den som bär

buren av en hand
som bär både honom
och allt han tror
han måste bära själv




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 638 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson