Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna i helgen


lek och lär

vi börjar här

leka oss fram,

kan ha mycket roligt

och samtidigt lära oss mycket.

 

Det är

du

och det är jag

utforska

prova och se vad som händer

det kan ge mycket

och dessutom vara roligt.

 

lek och lär

se vad som händer

vad vet jag

allt kan hända.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 17:16



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Positivt
Hoppfullt
Mkt lekande..
2007-06-17

  Ronny Berk
\"allt kan hända...\" ja - att låta det hända är en styrka att ta vara på...
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson