Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar


Ord som berör

slår
         ett
två 

tre
          slag

djup i hjärtat

tår efter tår ....




Övriga genrer av Lindizz
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-17 17:44



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ajjj! O hur du skrivit se\'n! Sååå tydligt!
2007-07-03

    Elin Sundström
Aj, det gör verkligen ont ibland. Dessa ord som sårar oss så.
Det känns i dikten, du förmedlar det bra.
2007-06-17

  nettizen
Ja, det känns liksom denna text.......
2007-06-17

  Lars Granlöf
Hårda slag som inte krossar hoppas jag
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz