Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan dröjer sig kvar

 

för varje dag

andas tystnad

där emellan

varar ensamhet

tid den ekar

en saknad viner

intill mitt hjärta

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 539 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-15 16:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs av din text!
2013-05-16

    tramp
smärtsamt skrivet om ett oönskat vinande

applåd !
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz