Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan med dig är över


Tiden jag gav dig
gjorde jag av kärlek

min kraft till dig
den du gång på gång tog

allt tog slut

lyckan dog

tomt eko av ilska
för allt du gjort mot mig

din kärlek din värme
allt blev begravt i dina lögner

resan med dig är över





Fri vers av Lindizz
Läst 545 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-13 14:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns smärtsamt..och befriande på samma gång!
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz