Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis så känns det...

 

Himmel är grå

precis som mitt inre

Solen lyser på  håll

precis så fattas mitt hjärta

Regn faller till marken

precis som mina tårar

på mina kinder


 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 590 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-18 17:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs av din text!
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz