Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tiden läker...

När allt faller samman
blott din själ famnar
in i mörk dimma

Så ont allt gör
din lögn mot nästa
och världen är sårbar


Bara spruckna tårar
som aldrig tar slut
mitt hjärta är förstört
av allt du gjort

Med tiden läker...

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 509 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-13 14:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berörs mycket av din fina dikt!
2013-04-13

    ej medlem längre
Ord som känns
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz