Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna i fredes kväll


På okänd mark

Har gått på olika grunder

upplevt så mycket

känt de mesta

fötterna har alltid stått fast.

 

Men nu

vet jag inte

för fötterna har inget fäste

de sjunker i kviksand

eller värre.

 

På okänd mark

svårt att finna rätt

allt är nytt

får prova mig fram

det är början

början på något nytt

början på en framtid

vad vet jag




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 19:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en ny vandring på nyvunna stigar kan gå över mjukmarker... men den fasta marken finns inom synhåll...
2007-06-17

  Nikolai Jungsin VIP
Nästa steg kan vara på fast trygg mark också
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson