Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar

Yra regndroppar över solrosens gulhet
Dropparna samlade som små kristaller på bladen
Fallande sönder till försvinnande rännilar




Bunden vers (Haiku) av madigan
Läst 709 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 19:56



Bookmark and Share


  fågel grå
Skir bild.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan