Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprättelse

Försoning bland folken..
Liv som flödar över
tänk vad vi kan om vi bara vill
viljan att våga, viljan att älska, ge åt den svage som vacklar i tron
Ghandi är oss väl bekant, MLK likaså, men vilka är ni..
Vi är de som kommer och ska stanna till striden är över
vi är bergens vandringsskara med korsmärkta hjärtan vi gå
och ingen vet ännu, vad vi med vår lovsång förmå
Vi bär det få förut burit
vi kommer med liv från vår far
inte dom men upprättelse, det är vad vi äger och har




Fri vers av palle
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 20:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
jag kan bara säga amen till detta!
Mycket vacker dikt
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle