Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bind mig



Bind mig
innan
du förför mig

Så behöver jag inte
känna
tacksamhetsskuld




Fri vers av Bögen
Läst 814 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-06-17 21:24



Bookmark and Share


  To
Grym text! Kraftfull! Skön läsning!
2008-03-29

  Kikhorion
...och låt jämlikhet råda...mellan våra skuldkonton...
Tyckte om denna!
2007-09-01

    Knasboll
ja säger precis som Elisa-Linn

W O W och bokmärkt!!
2007-08-04

  Elisa-Linn
wow! bokmärks. tack
2007-08-03

  "Silver" VIP
Trollbindande i sin insikt.
2007-07-10

  Carlita
helt genomsnyggt!!
2007-06-22

  Rakel Lorner
Men Gud så fiffigt! Du har hittat lösningen! Fast föresten. Jag viste inte att man behövde känna tacksamhetsskuld. Nu fick jag något att fundera på. Eller vänta nu... Säger dessa rader något obehagligt. Hm... jag får nog bläddra förbi... Glömma alltihop...
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Bögen