Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lingon glid

Mellan rum är bra

som här

men inte hela jävla tideeeeeeeeen

hur hur man får nåt att funka som inte går

hur hur kan man klia sej i pallet på

stör min plan att skriva i hopparadigt

sej nu här i geeeeeeen

va lack ja blir då

hur hur

o inte nog med det

snubblade på min kompis största snuttefilt

som låg på golvet

inlindad som en mummie

dricka te gick fan inte heller

hur hur hur

får man rader i hopaaaaaaaaaaaaa

nä nä adjö o hej

lite macka med ost ja nu ska glida på

hej o hå lingon glid

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter