Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där fick du, din dödumme jävel


Lik luktar inte hallonbär

Jag har klistrat gröna tapeter över dina glasögon
och du märker det inte
för din mun är vidöppen och du luktar sött
och surt på samma gång

När timmen är slagen ligger du kvar
jag reser mig upp och lämnar dina tofflor där ute
de ramlar ner för trappstegen
leder absolut ingenstans

Rullgardin, tapetklister och gamla stolsdynor
rasar från himlen och dina naglar var en gång rosa
nu sitter de bara fast och känns som ett fel i kanten
en stor röd bock att elda på till jul

Du luktar illa och får nu bo i källaren
men du säger ändå inget och jag kokar kaffet
dricker med en av gårdagens mandelkubbar
det skulle du verkligen ogilla

Kanske det är bra att du ligger där du gör
för skulle du vetat att jag dunkade sönder din skalle
så skulle du begära att få tillbaka stekpannan
och sen skulle du ge mig allt jag tålde och lite till

Men nu är det du som håller käft och ligger still
nu är det din tur att få stryk
jävla patraskparasit så skönt att slippa dig
ligg och ruttna så ska jag ta en mandelkubb till




Fri vers av Din Mormor
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-18 01:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbart! :)
2007-08-05

  Eline.P
Vilket ordflöde! Vilken härlig svarthumor. Jag fullkomligt älskar denna urflippade historia. BRAVO igen!
2007-07-18

    Sarajevo
fantastisk

\"Du luktar illa och får nu bo i källaren
men du säger ändå inget och jag kokar kaffet\"
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor