Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sophie


Hon var min bästa vän

Vi kommer inte reparera det igen

Vi bröt alla våra planer

Du har ett ansikte, en själ och ett namn

Men om du stannar blir vi båda galna

Nostalgi

Vi kan prata om det varje dag

Som barn som leker

Vilken typ av minnen blir till sådan tystnad

Du har ett ansikte, en själ och ett namn

Men om du stannar blir vi båda galna

Nostalgin, den funkar bara för en dag

Men hon var min bästa vän

Det låter vackert

Jag försökte lämna dig många gånger

En gång lyckades jag nästan

Drömmarna kommer en och en

Och frågar mig vad jag gjort

Hon klarade sig så bra utan mig

Men jag undrar om hon är fri?

Nostalgin, den funkar bara för en dag…




Övriga genrer av She
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-06-18 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She